klubbtävling

Hej! har varit på klubbtävling. Tävlade på Grimbart idag på 60 cm flerfritt. Det var superkul. Orkar inte blogga mera nu tittar på solsidan.

Ponnycupen

Hej!! var med på Ponnycupen idag! Det började bra... hoppade fram och det gick super! Sen körde jag i gång först ut i tävlingen. Jag hoppade felfritt på hinder 1,2,3,4,5 och sen när 6.an kom så hoppade han typ 2 m inannför  och så var det en oxer. Så han tar världens hopp och jag föesökte hänga mig fast men det gick inte. Så det slutade i torrrven för mig men jag fick hoppa klart banan som tur va!. nu har jag lite ont i armen. 

Bloggpaus!

Hej! Ska ta en bloggpaus för jag känner att jag inte har något att skriva om. Så när jag har kommit på något att skriva om så börjar jag!


Söndag

Hej! är uppe själv dvs att mamma o pappa sover och Belle sover hos kompis. sitter och spelar på min mobil och ska kolla om det är någor bra på tv. följ mig på instagram charlie0103!!!! 

ridning!!!

Hej!! red G som vanligt det gick jättebra idag!! Bara det att min stövlar är ju försmå så ajg fick rida i mina ridskor och det var ganska jobbigt. Men men. Nu tittar jag på svenska Hollywood fruar. Och ska nog sova sen. 

Toris🎀🎀🎀

Hej !! Var nyss hos Toris!! Vi åt Pizza och hade det nice. Nu ska jag om ett tag äta och sen plugga Engelska 😝
Bloggar mer sen!!


RSS 2.0